kirsema se täällä höpöttelee jotain ihan muuta kuin koruja ja mökkitarinoita :)

Jos haluat höpötellä takaisin, niin se onnistuu kommentoimalla tekstin alaosassa, joten ei muuta kuin höpöttelemisiin!

torstai 25. lokakuuta 2012

Happy Friday - oranssi

Happy Friday - Oranssi

Enpäs olekaan muistanut kirjotella tästä asiasta, mutta korjataanpa nyt tämä puute. Kesän lopulla työpaikkamme aamukahvihetkellä huomasimme pukeutumisemme kulkevan "pareittain" ja tästähän sitten riemu syntyi ja ajatusten virratessa vuolaasti lopputulos oli Happy Friday - eli perjantaipäiviksi arvotaan teema väristä/kuosista/materiaalista ja kaikki halukkaat pukeutuvat/käyttävät jotain asustetta, jossa viikon teema on esillä. Jokainen sai kirjoitella arpalipukkeeseen jonkun vapaavalintaisen aiheen ja näistä lipukkeita suoritetaan viikottain arvonta. Tähän mennessä koodina on ollut mm. vihreä, ruskea, pinkki, raita, farkku, lila, keltainen, eläin ja ehkä jotain muutakin, en muista. Huomenissa on vuorossa oranssi ja taas kerran osallistun teemaan korulla, ehkä tällä oranssilla riipuksella. Ikävämpi puoli tässä kuitenkin on se, että en istu enää samassa toimistossa muiden kanssa ja täten en siis pääse katselemaan tätä hauskuutta, mutta kiitos ihanien työkavereiden, saan joka viikko arvonnan jälkeen tiedon perjantain koodista ja pääsen omalta osaltani olemaan perjantaisin teemassa mukana. Kokeilemisen arvoinen juttu myös muillekin työpaikoille, toki mahdollisuuksien mukaan!

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Origami - jatkuu

Origami - jatkuu

Ostin uutta matskua, joita voisi hyödyntää lahjarasioissa. Lila on jotain kuvioitua kartongin tapaista ja vaaleanpunainen on helmipaperia, jota olikin sitten tosi hyvä käsitellä. Paperi on tapettimaista, kaunista kuosillista ja sopivan paksua taiteltavaksi. Pohjarasiat (eivät näy kuvassa) tein valkoisesta ohuesta kartongista. Täytyy vielä miettiä, yrittäiskö jopa taitella pienen kukkasen rasian päälle koristeeksi. Vaikka kukkanen ei onnistuisi, ei haittaa, koska rasiat eivät välttämättä kaipaa edes kukkasta koristeeksi.





 

maanantai 8. lokakuuta 2012

Origami

Origami

Harjoittelinpa tässä tekemään origami -laatikon. Ensimmäisestä tekeleestä tuli susi, mutta toisella yrittämällä jälki oli jo ihan siedettävä. Huom. paperi on ihan tavallista kopio-/tulostinpaperia, harjoittelua tämä kun oli. Joku päivä täytyy vielä testata tehdä kansi tälle boxille. Vielä kuvia:




maanantai 1. lokakuuta 2012

1.10.2012

1.10.2012

Aikani kuluksi päätin laittaa ihan uuden sivun Jotain ihan muuta -tarinoille eli tällä sivulla on siis kaikkea muuta höpötystä elämäni varrelta.
En kuitenkaan jaksa siirtää noita etusivun Jotain ihan muuta tarinoita, liian paljon vaivaa nääs ;), vaan laitanpa ne linkin kautta tänne.
Jotain ihan muuta osa-3 mikä väriksi

1.10.2012 - osa 4 

"Uskomatonta, mutta totta"

Viime viikon torstaina päättivät pitkäkyntiset käydä tyhjentämässä parkkiruutumme ja vielä keskellä melkein kirkasta iltapäivää eli n. klo 16.20. Kyseessä oli siis isännän silmäterä eli moottoripyörä, jolla oli ikää n. 4 kk. Ei muuten mennyt kuin pari minuuttia, niin pyörä oli irrotettu (katkaistu) lukoista ja kolme ukkelia nosti sen pakunsa kyytiin. Mutta onni onnettomuudessa, naapurin motoristi oli juuri menossa omalle pyörälleen, huomasi tämän oudon tapahtuman ja ehti ottaa auton rekkarin ylös. Kaikki tiedot tietysti ilmoitettiin poliisille, jotka reippaasti saapuivatkin paikalle tutkimaan asiaa. Kaikista parasta tässä jutussa oli se, että jepet oikeesti olivat tehneet työnsä hyvin ja eilen saimme hakea löytyneen omaisuutemme takaisin. Oltiin meinaa ihan varmoja, että sitä pyörää ei enää tämän maan kamaralla näy, koska ko. merkki on erittäin haluttua tavaraa itäisessä naapurissa, joko osina tai kokonaisena. Pyörää oli tietysti jonkin verran ehditty ropaamaan eli virtalukko ja bensatankin lukko olivat murrettu sekä peilit revitty irti, ajokilometrejä ei ollut tullut mittariin. Näin sitä omakohtaisesti sai sitten kokea myös tämän ikävän asian, sitä on vaan niin sinisilmäisesti uskonut, ettei itselle voi tapahtua tällaista, ainoastaan muille. Ja vaikka kyse ei ollut sentään asuntomurrosta, niin kuitenkin jäi epämiellyttävä olotila vähäksi aikaa.